Vecka 44

Höstlov för vissa och vintertid.
Här arbetas det måndag-torsdag och ledig fredag. Finns lite enstaka tider kvar.
Vill passa på att tacka er fantastiska kunder. Du förgyller min dag och tacksam över att just du delar med dig av dina tankar, ditt liv och hur du mår. Det gör det möjligt för mig att tänka större, se från andra håll och få en ökad förståelse vad besvären kan bero på och vad som kan hjälpa dig att må bättre. Du ger mig kraft, ökad kunskap och förståelse och innerligt tacksam för att just du kommer. Vill tala om detta för dig då många har grattat till nomineringen av årets småföretagare och visat sin uppskattning, lyckönskat och fått mycket fin feedback av många. Vann inte i år men känslan är så. För så mycket kraft och energi jag fick efter lördagens gala är obeskrivlig. Så tack just till dig. Det är en ynnest att du kommer.