Företaget

Företaget Calm and Beauty AB bildades sommaren 2011. Det företaget vill är att i en lugn och harmonisk miljö möta kunden professionellt och står för kvalitet före kvantitet

Calm and Beauty är det viktigt att kunden ska känna sig välkommen. Du får hjälp med bedömningar för dina besvär i kroppen och behandling i form av avspänning, massage, akupunktur m.m men också rådgivning. Erbjuder också föreläsningar om vår hälsa och hur vi kan må bättre i vår kropp och gruppverksamhet i avspänning.

Stress utsätter kroppen för många skador och genom att komma ner i varv, aktivera parasympatiska nervsystemet och öka återhämtning, näringsupptagning och energibesparande. Det skapar mer energi, kraft och lättare se möjligheter att förändra sitt liv för att må bättre och skapa hälsa.

Mitt arbete som legitimerad sjukgymnast är att göra bedömningar, förebygga ohälsa, behandla och få kunskap om vad du kan göra för att må så bra som möjligt i din kropp. Du kan också få råd och tips om att komma igång med fysisk aktivitet.
Som fristående hudvårdskonsult hjälper jag dig att hitta den hudvård som passar just dig och lära dig hur du ska använda produkterna. Du också få råd och tips om make up.