Vem är jag?

Jag heter Anette Burström och bor i vår fantasiska ort Älvsbyn. När våra barn var små kom en önskan att få människor att må bra och därför gick jag en kortare massageutbildning i början av 90-talet. En ny värld öppnades och jag masserade en hel del men kände att jag saknade nog med kunskaper om anatomin och hur kroppen fungerar.

Då växte en dröm att bli sjukgymnast. Men som många andra ungdomar var jag ganska skoltrött under gymnasiet och hade kanske inte de bästa betygen och var tvungen att börja läsa upp min betyg.

Tillbringade dryga två år på komvux och läste diverse ämnen för att kunna ta mig in på utbildningen. Våren 2003 var jag äntligen klar sjukgymnast och mitt första arbete bar iväg till Gällivare under ett halvår för att sedan hamna i Arvidsjaur där jag stortrivdes. Både med arbetskamrater och arbetet men önskan var att få komma till orten och arbeta som distriktsgymnast var stor. Den önskan gick i uppfyllelse våren 2004. Att arbeta som sjukgymnast känns verkligen som mitt kall och jag tycker om att försöka hjälpa andra personer.

Kom i kontakt i den vevan med en fantastisk person som erbjöd mig möjligheten att arbeta som fristående hudvårdskonsult. Ett nytt helt okänt och utmanande arbete startade. Att kunna hjälpa andra kvinnor att hitta rätt i hudvårdsdjungeln upptäckte jag var mycket stimulerande och utvecklande. Efter att själv haft besvär med min hy under många år kunde jag äntligen säga att min hy var underbar! Det tror jag många i min närhet också kan intyga.

I samband med mitt arbete som fristående hudvårdskonsult var jag tjänstledig under ett halvår för att prova arbeta heltid som konsult. Utvecklande, utmanande och spännande period i mitt liv.

Under den här perioden växte min barndomsdröm allt starkare. Att starta eget där jag får möta kunden där hon/han befinner sig.
Under våren 2011 tog vår son studenten och vår äldre dotter tog sitt pick och pack och åkte utomlands vilket var hennes dröm och jag och maken blev mer och mer själva hemma. Då kände jag att nu är det dags att starta upp och göra verklighet av min dröm.

Som person är jag glad, utåtriktad och tycker om att utmana mig själv. Famlijen är viktig för mig och dem har jag nära mig. Mina starka sidor är nog min envishet och strävan att nå mina uppsatta mål. Men även mitt sätt att kunna möta andra människor. Därför känns Calm and beauty som ett företag jag kan stå för och följa regeln att försöka behandla alla som jag själv vill bli behandlad.